Peći na pelet za etažno grejanje 12-25 kW sobne ECOSPAR

Peci na pelet sobne ECOSPAR 12-25kW Super cena Srbija

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
MINIMA 12 kW
ALBA 18 kW
AURIGA 25 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
162.099,00
194.518,80
172.840,50
207.408,60
184.363,20
221.235,84
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Peći na pelet za etažno grejanje 12-25 kW sobne ECOSPAR
 
Grejanje na pelet je ekonomičan, automatski, pojednostavljen i ugodan način centralnog grejanja. Cena samog grejanja, automatizovanost rada i ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.

 

Sa tim na umu peći na pelet kompanije Ecospar su izrađene da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koeficijent energeske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.
 

U SKLOPU ETAŽNE PEĆI NA PELET SU PUMPA, EKSPANZIONA POSUDA i UPRAVLJAČKA JEDINICA.

 Peć na pelet Ecospar je izrađena sa termo-otpornim staklom povećane veličine koje zračenjem odaje toplotu čime se postiže ugodan osećaj u prostoriji, kao i smanjuje potreba za grejanjem vazduha to jest smanjenje temperature same prostorije što obezbeđuje dodatnu uštedu. Na ovaj način odaju utisak kao kamini na pelet.

Izrađene su od kvalitetnog čeličnog lima debljine 5mm koji obezbeđuje dugotrajnost. Gorionici su izrađeni od livenog gvožđa što dodatno obezbeđuje njihovu dugotrajnost.
Peć na pelet Ecospar može raditi i sa peletom lošijeg kvaliteta. Kvalitet peleta prve, druge i treće kategorije se može podešavati na samoj peći, čime se dodatno štedi na gorivu i povećava ekonomičnost rada.

 Pregledan LCD displej kao i mogućnost upravljanja putem daljinskog upravljača omogućavaju potpunu i jednostavnu kontrolu.

 
Peći na pelet Ecospar nemaju potrebu i nije obavezno za ispunjavanje garancije da imaju poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi a od bočnih vetrova obezbediti kapom. Takođe za priznavanje garancije nije neophodan ni trokraki mešni ventil za zaštitu hladnog kraja kotla.
 
Započinje rad pritiskom na samo jedno dugme, kao što rade najbolje peći na pelet u klasi. Peći na pelet MINIMA snaga od 12-25 kW idealne su za prostorije od 80-100 m², ALBA 120-150 m² i AURIGA do 180 m². Namenjene su za dnevni boravak, dizajnirane sa vizirom i kroz veliko staklo na vratima olakšava širenje toplote i predstavlja izvor komfora u Vašem domu.
 

Slični proizvodi