Peci na pelet sobne 6-10 kW ECOSPAR

Pec na pelet

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
SOLARA 6 kW
TUKANA 8 kW
KARINA 10 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
72.261,00
86.713,20
76.167,00
91.400,40
82.026,00
98.431,20
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 Peći na pelet - sobne 6 - 10 kW ECOSPAR

 

Grejanje na pelet predstavlja ekonomičan,  jednostavan, automatski i sve više zastupljeniji način centralnog grejanja. Peci na pelet cena samog grejanja kao i ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.

Sa tim na umu peci na pelet fabrike Ecospar su osmišljeni da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koef. energetske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.

            

Peci na pelet Ecospar se mogu povezati i upravljati putem Wi-Fi-ja (opciono)

Pec na pelet Ecospar je izrađen od čeličnog lima debljine 5mm

Pec na pelet Ecospar omogućava i rad sa peletom lošijeg kvaliteta - rad sa peletom prve, druge i treće kategorije je moguće podesiti a to omogućava maksimalno iskorišćenje peleta

Peci na pelet Ecospar ne zahtevaju poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi i obezbediti otvor od bočnih vetrova

Gospodari toplotom, podiže raspoloženje u vašem domu svojom moćnom snagom od 10 kW. Idealna za zagrevanje prostora od 80-100 m² ova peć na pelet, visoka samo 105 cm, neupadljivo se uklapa u vaš enterijer.

 

SOLARA

 

 

   

 

TUKANA

 

KARINA

 

 

U poređenju sa klasičnim kotlom / peći , peć je potpuno zatvorena i obezbeđuje efikasniji i konzistentniji razvoj toplote. Zbog sve boljih tehnologija i procesa proizvodnje, ekološki prihvatljivi kotlovi postižu efikasnost od preko 90 procenata. Peć je kontrolisana preko kontrolnog panela. Gorivo, koje korisnik sipa u spremink  za pelete dovodi se u komoru za sagorevanje preko vijčanog transportera . Elektricnim paljenjem putem upaljača , pelet gori i toplota se prenosi putem vazduha kao što je prikazano na ilustraciji. Ugrađeni ventilator dodatno kontroliše protok vazduha stvorenog tokom sagorevanja kroz rešetku. Izduvni gasovi proizvedeni tokom sagorijevanja uklanjaju se kroz dimnjaču.

 

 

 

Slični proizvodi