Peci na pelet sobne 8-10 kW kompakt GEMINI ECOSPAR

Pec na pelet kompaktna

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
GEMINI 8 kW
GEMINI 10 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
95.697,00
114.836,40
101.566,00
121.867,20
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 Peć na pelet - sobna GEMINI 8 i 10 kW ECOSPAR

Grejanje na pelet predstavlja ekonomičan,  jednostavan, automatski i sve više zastupljeniji način centralnog grejanja. Peci na pelet cene samog grejanja kao i ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.

Sa tim na umu peci na pelet fabrike Ecospar su osmišljeni da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koef. energetske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.

Peci na pelet Ecospar se mogu upravljati pomoću Wi-Fi-ja uređaja (opciono). Putem mobilnih aplikacija moguće je paliti i gasiti peć, upravljati jačinom rada, vremenom paljenja, gašenja, temperaturom u prostoriji i temperaturom kotlovske vode, kao i dobijati informacije o potencijalnim greškama - nedostatak peleta itd.

 

Mogućnost upravljanja iz udobnosti fotelje putem daljinskog upravljača čini grejanje na pelet udobnim i jednostavnim.

Pec na pelet Ecospar je izrađen od čeličnog lima debljine 5mm

Pec na pelet Ecospar omogućava i rad sa peletom lošijeg kvaliteta - rad sa peletom prve, druge i treće kategorije je moguće podesiti a to omogućava maksimalno iskorišćenje peleta

Peci na pelet Ecospar ne zahtevaju poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi i obezbediti otvor od bočnih vetrova

Modernog dizajna i prijatne spoljašnosti i povećanog stakla na vratima peći, kao i značajnog odavanja toplote u prostor, putem zračenja pruža izgled kao kamini na pelet .

Jedan od najmlađih članova porodice EcoSpar, ima snagu od 8 kW koju distribuira na najracionalniji način i zagreva prostor 60-80 m². Kao i svi naši proizvodi gori uz bezbojni dim, pravi minimalni otpad i poseduje sve sertifikate EU koji garantuju da pored ugodnog osećaja u hladnim danima, brine i o vašem zdravlju. Bez zagađivanja najvrednijeg što imamo - VAZDUHA 

DIMENZIJE GEMINI 8 kW

DIMENZIJE GEMINI 10 kW

U poređenju sa klasičnim kotlom / peći , peć je potpuno zatvorena i obezbeđuje efikasniji i konzistentniji razvoj toplote. Zbog sve boljih tehnologija i procesa proizvodnje, ekološki prihvatljivi kotlovi postižu efikasnost od preko 90 procenata. Peć je kontrolisana preko kontrolnog panela. Gorivo, koje korisnik sipa u spremink  za pelete dovodi se u komoru za sagorevanje preko vijčanog transportera . Elektricnim paljenjem putem upaljača , pelet gori i toplota se prenosi putem vazduha kao što je prikazano na ilustraciji. Ugrađeni ventilator dodatno kontroliše protok vazduha stvorenog tokom sagorevanja kroz rešetku. Izduvni gasovi proizvedeni tokom sagorijevanja uklanjaju se kroz dimnjaču.

Slični proizvodi