Elektricni kotao COMPACT ELEKTRO THERM mini kotlarnica

Elektricni kotao  COMPACT ELEKTRO THERM mini kotlarnica

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
ET-6KW
ET-9KW
ET-12KW
ET-18KW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
33.800,32
37.890,16
36.103,72
40.472,27
36.698,97
41.139,55
40.568,15
45.476,90
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Električne mini kotlarnice proizvođača “ELEKTRO THERM" namenjene su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja.
Prednosti ovih električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja.  Automatika ugrađena u našu kotlarnicu  se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost.

Električni kotlovi mogu biti postavljeni bilo gde u Vašoj kući jer nemaju potrebu priključenja na dimnjak koji je potreban za rad kotlova kod kojih se odvija proces sagorevanja, pa samim tim i ne moraju biti postavljeni u blizini spoljnog zida. Umesto toga, oni se mogu postaviti u centar Vašeg doma ili na bilo koji drugi način koji Vam se stvarno dopada. Kotlu takođe nije potreban rezervoar za gorivo poput ulja ili propana. To znači da ćete uštedeti prostor koji bi skladište ili rezervoari zauzeli.

Gasni kotlovi mogu biti prilično skupi, posebno ako nemate gasovod koji već prolazi kroz Vaš dom. Dovesti gas do doma je veliki poduhvat za koji se mora izdvojiti velika suma novca. Na sreću, struja se danas koristi u svim domaćinstvima. To znači da je povezivanje na mrežu jednostavno, jer se povezujete na postojeće linije i skoro odmah možete da zagrejete željeni prostor. To znači da su električni kotlovi jednostavniji za instalaciju i možete očekivati da ćete imati niže investicione troškove za takvu instalaciju u poređenju sa drugim dostupnim opcijama.

Električna mini kotlarnica „ELEKTRO THERM“ izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika.

Električni kotlovi rade na sličnom principu kao i gasni kotlovi; Međutim, umesto da koriste gas kao gorivo za zagrevanje vode u sistemu centralnog grejanja, oni koriste električnu energiju. U varijanti kombinovanog električnog kotla, ovi sistemi grejanja pružaju veliku uštedu u prostoru pošto se u jednom uređaju može dobiti kotao za zagrevanje sanitarne tople vode i kotao za centralno grejanje.

Operativno, električni kotao je pogodna procesna jedinica koju je moguće lako kontrolisati i koja ne zahteva prostor za skladištenje goriva niti dimovod i dimnjak za izduvne gasove. Dovoljna je samo prirodna promaja, nema potrebe za ventilatorom za dovodjenje svežeg vazduha, pa je samim tim kotao dosta tiši. 

Električni kotao se oslanja na struju kako bi proizveo toplotu, a oni mogu biti vrlo efikasni za zagrevanje kuće i sanitarne tople vode.Električni kotlovi rade na sličnom principu kao i gasni kotlovi; Međutim, umesto da koriste gas kao gorivo za zagrevanje vode u sistemu centralnog grejanja, oni koriste električnu energiju. U varijanti kombinovanog električnog kotla, ovi sistemi grejanja pružaju veliku uštedu u prostoru pošto se u jednom uređaju može dobiti kotao za zagrevanje sanitarne tople vode i kotao za centralno grejanje.

 

 

 

Slični proizvodi