Cirkulacione pumpe dvostruke prirubnicke IMP GHND

Cirkulaciona pumpa dvostruka prirubnicka IMP GHND

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
GHND 40-40 F
GHND 40-70 F
GHND 40-120 F
GHND 50-40 F
GHND 50-70 F
GHND 50-120 F
GHND 65-40 F
GHND 65-70 F
GHND 65-120 F
GHND 80-70 F (PN6)
GHND 80-70 F (PN10)
GHND 80-120 F (PN6)
GHND 80-120 F (PN10)
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 

Cirkulacione pumpe dvostruke prirubni?ke IMP GHND

Cirkulacione pumpe dvostruke prirubničke IMP GHND namenjene su za ugradnju u sisteme toplovodnog grejanja.IMP GHND pumpe su trobrzinske - trofazne sa prirubničkom vezom. Maksimalni pritisak u sistemu je 10 bara. Maksimalna temperatura tečnosti u sistemu iznosi 110°C, a minimalna temperatura -10°C. Tečnost u sistemu može da bude čista voda ili mešavina čiste vode i sredstva protiv smrzavanja koje je prikladno za sistem centralnog grejanja. Temperatura okoline gde je pumpa ugrađena ne sme da bude viša od 35°C, a niti niža od tačke smrzavanja tečnosti koja je u sistemu. Za vreme rada pumpa se greje ili je greje tečnost iz sistema i zato je ne smemo dirati zbog opasnosti od opekotina. U kućištu elektromotora, pumpe imaju lavirint za odvod kondezata, koji ih štiti od ozbiljnijih kvarova.

Serija IMP GHND pumpi ima dvostruko hidrauliko kućište opremljeno nepovratnom klapnom, koja se sama preklapa, zavisno o protoku tečnosti.

Dvostruka IMP GHND pumpa može se koristiti za tri načina rada:

  1. Naizmenični rad: pumpe se menjaju kao radna i rezervna
  2. Trajna rezervna: jedna pumpa je stalno radna a druga stalno rezervna
  3. Zajednički rad: pumpe rade nezavisno jedna od druge. Ukoliko pumpe stalno rade u paralelnom radu, moraju brzine obe pumpe biti jednake. Ukoliko se to ne poštuje pumpa sa većom brzinom će zatvoriti onu sa manjom brzinom.

CENE SE DOBIJAJU NA UPIT.

 

Slični proizvodi