Radijator aluminijumski FERROLI

Radijator aluminijumski FERROLI

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
350
500
600
800
NOSAC FERROLI RADIJATORA
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
699,82
814,58
717,57
835,25
807,48
939,92
1.211,22
1.401,39
128,00
153,60
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

* Garancija za radijatore ne važi u slučaju da se montiraju na sistem direktnih podstanica daljinskog grejanja, zbog pH vrednosti tretirane vode u sistemu.

Radijator aluminijumski FERROLI

Karakteristike:
• Optimalna težina u odnosu na izlazni koeficijent grejanja,
 Savršen za bilo koji prostor,
 Nema varova, tako da nema problema sa neravninama
,
 100% proizveden u Italiji,
 Poboljšana razmena toplote = visoke performanse, mala potrošnja,

Jedan aluminijumski članak ima mnogo veću toplotnu provodljivost nego članak livenog radijatora, ali članci livenih radijatora imaju veliku vrednost akumulacije toplote. Radijator od aluminijuma garantuje veoma brzu predaju toplote u prostoriju, i veoma je lagan jer ima mnogo manju težinu u odnosu na livene radijatore. Ovo omogućava instalaciju grejnog tela od strane samo jedne osobe. Zanimljiva je činjenica da je aluminijum skoro nekorozivni metal, što garantuje dugi vek trajanja aluminijumskih radijatora. Veoma je dobro da sistemi grejanja sa aluminijumskim radijatorom rade na niskim temperaturnim rezimima, i dobro se kombinuju sa svim niskotemperaturskim sistemima. 

Izvanredna karakteristika je razlika u toplotnoj provodljivosti metala. U zavisnosti od metoda merenja, aluminijum isporučuje između pet i osam puta više toplote u odnosu na gus ili sivi liv pod istim uslovima. Ovo ima najveći uticaj na brzinu zagrevanja vazduha u prostoriji i potrebnu površinu radijatora. U nekim strukturnim uslovima, manja težina je važan argument.

Slični proizvodi