Inverter klima uredjaj Ferroli Diamant

inverter klima, klima inverter, inverter klima cena, klima inverter cena

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
DIAMANT S 9000 BTU
DIAMANT S 12000 BTU
DIAMANT S 18000 BTU
DIAMANT S 24000 BTU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
36.783,70
44.140,44
38.269,91
45.923,89
64.650,13
77.580,16
88.057,94
105.669,53
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Inverter klima Diamant S
 
Poslednja inovacija u Ferroliju je klima uređaj elegantnog balansa modernog dizajna i funkcionalnosti klasičnog stila. Ferolli nudi savršeno rešenje za potpuni komfor tokom boravka u vašem domu ili radnom prostoru, pre svega obezbeđujući najviši kvalitet vazduha i preciznu modulaciju temperature.
 
Zahvaljujući inovativnom rešenju, nove inverter klime Ferolli DIAMANT S su tihe, jednostavne za montažu, rukovanje i korišćenje, energetski efikasne i ekološki prihvatljive.
 
Ferolli inverter klime su osmišljene da podignu kvalitet svakodnevnog života korišćenjem inovativnog i energetski efikasnog rešenja sa idejom očuvanja životne sredine i očuvanje zdravlja samog korisnika.
 
 
Jednostavno postizanje trenutnog komfora
 
Jednostavnom upotrebom daljinskog upravljača ili Ferroli Control aplikacije izaberite željenu opciju za hlađenje ili grejanje prostorije/prostorija.
Pre nego što stignete kući možete zadati željenu temperature i jednostavno ući u savršeno rashlađen ili zagrejan prostor. Podesite način rada, temperature i smer protoka vazduha za maksimalnu udobnost vašeg stambenog prostora. 
 
Inverter klima Ferroli prednosti:
 
► Pouzdan rad i na tempperturi do -15ºC
► R32 Eko Freon
► Mogućnost upravljanja preko aplikacije
► Klasa efikasnosti klima uređaja A++ / A+
► Mogućnost kontrole preko mobilne aplikacije
► Displej temperature na unutrašnjoj jedinici klima uređaja
► Istaknuta najnovija inverter tehnologija
► Unutrašnja jedinica klima uređaja modernog dizajna
► Spoljašnja jedinica ima zaštitu od smrzavanja i zvučnu izolaciju
► Filteri unutrašnje jedinice klima uređaja se lako skidaju zarad brzog čišćenja
► Automatsko resetovanje klima uređaja za slučaj nestanka struje
► Noćni režim / “AUTOMATIC” režim /Tajmer
► Spoljna jedinica klima uređaja sadrži antikorozivnu zaštitu 
 
Klima uređaji
 
Kada pričamo o klima uređajima moramo imati u vidu 2 osnovna tipa - standardni klima uređaji i inverter klima uređaji. Osim što hlade, inverter klima uređaji greju prostoriju što dovodi do većeg komfora i stabilnosti temperature u prostoriji nego kod običnog klima uređaja. Zahvaljujući tome što u zavisnosti od trenutnih vremenskih uslova i vaših potreba uključujete inverter klimu, ostvarujete ozbiljne uštede u energiji.
 

U vreme kada su vremenski uslovi nepredvidljivi tehnologija inverter klima Vam omogućuje da istim uređajem možete i hladiti i grejati vaš prostor, a da pri tom nemate velikih ulaganja kao ni dodatnih građevinskih radova u vašem stanu ili kući. 

Slični proizvodi