Peci na pelet za etazno grejanje 12-25 kW podrumske ECOSPAR

Peci na pelet ECOSPAR

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
MINIMA B 12 kW
ALBA B 18 kW
AURIGA B 25 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
117.180,00
140.616,00
133.780,50
160.536,60
143.545,50
172.254,60
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Grejanje na pelet predstavlja najekonomičniji način grejanja u odnosu na sve druge sisteme sa čvrstim gorivima a pri tome zadržavajući jednostavan, automatski način rada Automatika se ogled u tome da se oko same peći morate minimalno angažovati uz maksimum komfora i minimum potrošnje energenata. Peci na pelet cena samog grejanja na pelet kao i ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.

Sa tim na umu Peci na pelet fabrike Ecospar su osmišljeni da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koef. energeske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.

Peci na pelet Ecospar je moguće upravljati putem mobilnih aplikacija prekoWi-Fi-ja (opciono). Mogućnosti obuhvataju paljenje, gašenje, vremensko uključivanje peći, pregled i podešavanje temperature u prostoriji, pregled i podešavanje temperature kotlovske vode, izveštavanje o potencijalnim greškama (nedostatak peleta itd.)

               

Peci na pelet Ecospar odlikuje visok stepen kvaliteta izrade i kvalitetne komponente koje se ugrađuju u peći. Peći su izrađene od kvalitennog čeličnog lima debljine 5mm, izolovane kamenom vunom debljine 5 cm što im obezbeđuje minimalna odavanja toplote u podrumima na taj način dodatno štedeći energiju.

Jednostavno upravljanje preko preglednog LCD displeja omogućava podešavanje temperature prostorije i kotlovske vode, kvaliteta peleta na 3 nivoa, jačine rada na 5 nivoa snage, prikaz vremena, sedmični i dnevni tajmer.

        

Peci na pelet Ecospar omogućava i rad sa peletom lošijeg kvaliteta - rad sa peletom prve, druge i treće kategorije je moguće podesiti a to omogućava maksimalno iskorišćenje peleta

 

Za Peci na pelet podrumske Ecospar nije neophodan poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi i obezbediti otvor od bočnih vetrova

 

U SKLOPU ETAŽNOG KOTLA SU PUMPA, EKSPANZIONA POSUDA i UPRAVLJAČKA JEDINICA.

Započinje da radi pritiskom na samo jedno dugme, kao što priliči najboljim kotlovima na pelet. Ovi kotlovi snage od 12-25 kW idealni su za zagrevanje prostora MINIMA B 80-100 m², ALBA B 120-150 m², i AURIGA B do 180 m² . Na raspolaganju je varijanta diskretna za vaš dom - iako će biti daleko od očiju u podrumskim prostorijama, osećaćete njegovo prisustvo, predstavljeno kroz ugodnu toplinu u vašem domu.

 

MINIMA B

 

ALBA B

 

 MAXIMA B

 

Slični proizvodi