Inverter klima Bosch Climate 8500

Inverter klima Bosch Climate 8500

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Inverter klima Bosch Climate 8500 12000 BTU
Inverter klima Bosch Climate 8500 24000 BTU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
47.991,67
57.590,00
99.991,67
119.990,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Inverter klima Bosch Climate 8500
 
 
Bosch inverter klime su osmišljene da podignu kvalitet svakodnevnog života korišćenjem inovativnog i energetski efikasnog rešenja sa idejom očuvanja životne sredine i očuvanje zdravlja samog korisnika.
 
Bosch nudi savršeno rešenje za potpuni komfor tokom boravka u Vašem domu ili radnom prostoru obezbeđujući najviši kvalitet vazduha i preciznu modulaciju temperature.
 
Zahvaljujući inovativnom rešenju, nove inverter klime iz programa Bosch Climate su energetski efikasne, tihe, jednostavne za montažu, rukovanje i korišćenje, a ujedno i ekološki prihvatljive.
 
Nova generacija klima koristi rashladni fluid R32. R32 rashladno sredstvo obezbeđuje veću efikasnost i ekološku prihvatljivost sa nižim GWP (Globalni potencijal zagrevanja prirodne okoline) i manju količinu punjenja rashladnog sredstva.
 
 
Inverter klima Bosch Climate prednosti:
 
► Pouzdan rad i na temperturi do -15ºC
 
► Ušteda energije! Kod inverter klima kompresor i ventilator elektronski menjaju broj obrtaja i tako se prilagođavaju željenim uslovima
 
► Funkcije koje ove klime poseduju dodatno omogućavaju uštedu energije i doprinose maksimalnom komforu u prostoru. Te funkcije su:
 
♦ BIO filter
 Ultra jonizator
 Funkcija samoodržavanja
 HD filteri velike gustine
 Namotaj za zagrevanje kompresora
 Detekcija curenja freona
 Havarijski mod
 Samodijagnostika
 Rad na niskoj temperaturi: –15°C
 Kompenzacija temperature
 Modulacioni ventilator na spoljašnjoj jedinici sa 5 brzina
 Automatski restart
 Funkcija "Follow me"
 "ON / OFF" prekidač
 Noćni režim
 Display
 Prikaz grešaka
 Turbo mod
 Automatsko usmeravanje strujanja vazduha
 Memorisanje pozicije klapne
 Bešuman režim – mute mode
 Funkcija zaštite od hladnog vazduha
 ECO mod
 1 W standby mode
 Tajmer
 
OBA MODELA SU DOSTUPNA DOK TRAJU ZALIHE.
 
 
Inverter klima prednosti:
 
Kada pričamo o klima uređajima moramo imati u vidu 2 osnovna tipa: standardni klima uređaji i inverter klima uređaji.
 
Standardne klime uvek rade punom snagom. Kada postignu temperaturu stanu, pa se opet upale kada senzor kaže da treba. I sve to dakle rade punom snagom. Inverter je pametniji, on može da prepozna da je blizu zadate temperature, i da shodno tome smanji intenzitet rada odnosno on radi koliko treba.
 
Zahvaljujući tome što u zavisnosti od trenutnih vremenskih uslova i vaših potreba uključujete inverter klimu ostvarujete ozbiljne uštede u energiji. Ušteda je veća 40-60% sa inverter klimama nego sa standardnim.
 
Ovo ne znači samo niže troškove već i ujednačeniju temperaturu. Standardni modeli prave mnogo veće amplitude od inverterskih, te je atmosfera kod inverter klima lepša i prijatnija.
 

U vreme kada su vremenski uslovi nepredvidljivi tehnologija inverter klima vam omogućuje da istim uređajem možete i hladiti i grejati vaš prostor, a da pri tom nemate velikih ulaganja kao ni dodatnih građevinskih radova u vašem stanu ili kući. 

Slični proizvodi