Gasni kotao Bosch Gaz 6000 W fasadni

Konvencionalni Gasni kotao Bosch Gaz 6000 W fasadni

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Gasni kotao Bosch Konvencionalni Gaz 6000 W, fasadni 24 KW
Gasni kotao Bosch Konvencionalni Gaz 6000 W, fasadni 28 KW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
74.155,70
88.986,84
87.613,07
105.135,68
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Gasni kotao Bosch Konvencionalni Gaz 6000 W

Gaz 6000 je najnoviji kotao u BOSCH gami konvencionalnih zidnih gasnih kotlova. Raspon snaga od 24 i 28 kW, kao i optimalan opseg podešavanja snage, čini da su ovi uređaji idealni i za kuće ali i za male stanove. Odnos cena - performanse - kvalitet posebno je važan za investitore, koji po odličnim cenama dobijaju vrhunski brend odličnih karakteristika u svom objektu.

Zidni gasni kombinovani kotao (grejanje / PTV )
Snaga za grejanje / PTV : 24 I 28 kW
Novi interfejs sa LCD displejom 
Grejanje - kontinualna regulacija preko NTC-a na polaznom vodu grejanja
Trobrzinska cirkulaciona pumpa
Modulacioni ventilator
Jednostavnija montaža ( Nema dimnih prstenova - ima modulacioni ventilator) 

PTV - kontinualna regulacija preko NTC-a na polaznom vodu tople vode
Sekundarni pločasti izmenjivač toplote, priprema PT
Uklanjanje izmenjivača toplote sa jednim vijkom sa prednje strane, svi delovi skidaju se sa standardnim alatima
USP – Sigurnosni ventil na strani PTV (15 bar-a)
USP – Vodeni prekidač obezbeđuje rad sistema samo kada postoji protok/pritisak tople vode
Solarni mod (solarna kombatibilnost, dogrevanje 
vode iz solarnog akumulacionog bojlera )

 Montaža bez montažnog pribora - nova hidraulika BOSCH
Opremljen svim standardnim sigurnosnim uređajima (elektrode za detekciju plamena, sigurnosni ventil, NTC-a, termostat za pregrejavanje)
Izuzetno tih uređaj < 36 dB
Open-therm regulacija nove generacije

Gasni kotlovi su mini kotllarnice koje imaju sve potrebne elemente za nesmetano funkcionisanje i automatizovan rad sistema centralnog grejanja kao i pripreme sanitarne tople vode (STV). Zidni gasni kotao je najčešći kod sistema grejanja u stambenim i poslovnim prostorima. Gasni kotlovi zauzimaju malo mesta, tako da naženje mesta za gasni kotao, bilo kondenzacioni ili konvencionalni, u Vašem domu neće prestavljati problem. Sve veći broj gasnih kotlova ima mogućnost zagrevanja sanitarne tople vode te imate mogućnost izbora modela prema potrebi za STV, pa se i tu ostvaruje značajna ušteda u potrošnji elelktrične energije. Imaju relativno niske cene, kao i  jednostavnu  i jeftinu montažu.

Konvencionalni gasni kotlovi se dele na dva tipa:

Samo grejanje: ovi sistemi su prilično slični starim, tradicionalnim kotlovima, jer uključuju rezervoar za sanitarnu toplu vodu i prateću opremu. Ovaj sistem je za Vas ako imate dovoljno mesta za smeštanje prateće opreme i ukoliko imate potrebu za čestim otvaranjem više slavina istovremeno. Pritisak vode neće opadati i porodica neće ostati bez tople vode.

Kombinovani: ovi sistemi su odlični ukoliko imate ograničen prostor u Vašem stanu. Kombinovani kotlovi su najkompaktnija opcija i ne zahtevaju dodatni rezervoar za sanitarnu toplu vodu, tako da se mogu smestiti u kuhinjski ormar, a sanitarna topla voda se na zahtev dobija direktno iz mreže. Oni su najbolje rešenje za stanove  do dva kupatila, jer ukoliko je istovremeno otvoren veliki broj slavina dolaziće do smanjenja pritiska vode.

Slični proizvodi