Gasni kotao fasadni BOSCH GAZ 6000

Konvencionalni Gasni kotao Bosch Gaz 6000 W fasadni

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Gasni kotao Bosch Konvencionalni Gaz 6000 W, fasadni 24 KW
Gasni kotao Bosch Konvencionalni Gaz 6000 W, fasadni 28 KW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
82.990,91
99.589,09
98.051,64
117.661,97
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Gasni kotao Bosch Gaz 6000 W
 
U gasnom kotlu sagorevanjem goriva nastaju vrući dimni gasovi čija se toplota kroz izmenjivače predaje vodi koja se nalazi u cevima radijatora i podnog grejanja.
 
Ulaganje u novo rešenje za grejanje na gas isplatiće se i Vama ali i životnoj sredini. Pored jednostavne instalacije i malih troškova ugradnje, prilikom zamene starog gasnog kotla, smanjujete i potrošnju energije do čak 30%.
 
Gasni kotao GAZ 6000 je najnoviji kotao u BOSCH gami konvencionalnih zidnih gasnih kotlova. Raspon snaga od 24 i 28 kW, kao i optimalan opseg podešavanja snage, čini da su ovi uređaji idealni i za kuće ali i za male stanove. Odnos cena - performanse - kvalitet posebno je važan za investitore, koji po odličnim cenama dobijaju vrhunski brend odličnih karakteristika u svom objektu.
 
 
Gasni kotao Bosch Gaz 6000 W karakteristike:
 
Zidni gasni kombinovani kotao (grejanje / STV )
Snaga za grejanje / STV : 24 i 28 kW
Novi interfejs sa LCD displejom
Grejanje: kontinualna regulacija preko NTC-a na polaznom vodu grejanja
Trobrzinska cirkulaciona pumpa
Modulacioni ventilator
Jednostavnija montaža (nema dimnih prstenova, ima modulacioni ventilator)
STV - kontinualna regulacija preko NTC-a na polaznom vodu tople vode
Sekundarni pločasti izmenjivač toplote, priprema STV
Uklanjanje izmenjivača toplote sa jednim vijkom sa prednje strane, svi delovi skidaju se sa standardnim alatima
Vodeni prekidač obezbeđuje rad sistema samo kada postoji protok/pritisak tople vode
Solarni mod (solarna kombatibilnost, dogrevanje vode iz solarnog akumulacionog bojlera )
Montaža bez montažnog pribora - nova hidraulika BOSCH
Opremljen svim standardnim sigurnosnim uređajima (elektrode za detekciju plamena, sigurnosni ventil, NTC-a, termostat za pregrejavanje)
Izuzetno tih uređaj < 36 dB
Open therm regulacija nove generacije.
 
 
Gasni kotlovi
 
Gasni kotlovi imaju sve potrebne elemente za nesmetano funkcionisanje i automatizovan rad sistema centralnog grejanja kao i pripreme sanitarne tople vode (STV).
 
Zidni gasni kotao je najčešći kod sistema grejanja u stambenim i poslovnim prostorima. Gasni kotlovi zauzimaju malo mesta, tako da naženje mesta za kotao, bilo kondenzacioni ili konvencionalni, u Vašem domu neće prestavljati problem. Sve veći broj gasnih kotlova ima mogućnost zagrevanja sanitarne tople vode te imate mogućnost izbora modela prema potrebi za STV, pa se i tu ostvaruje značajna ušteda u potrošnji elelktrične energije. Imaju relativno niske cene, kao i jednostavnu i jeftinu montažu.
 
Konvencionalni gasni kotlovi se dele na dva tipa:
 
Samo grejanje: ovi sistemi su prilično slični starim, tradicionalnim kotlovima, jer uključuju rezervoar za sanitarnu toplu vodu i prateću opremu. Ovaj sistem je za Vas ako imate dovoljno mesta za smeštanje prateće opreme i ukoliko imate potrebu za čestim otvaranjem više slavina istovremeno. Pritisak vode neće opadati i porodica neće ostati bez tople vode.
 
Kombinovani: ovi sistemi su odlični ukoliko imate ograničen prostor u Vašem stanu. Kombinovani kotlovi su najkompaktnija opcija i ne zahtevaju dodatni rezervoar za sanitarnu toplu vodu, tako da se mogu smestiti u kuhinjski ormar, a sanitarna topla voda se na zahtev dobija direktno iz mreže. Oni su najbolje rešenje za stanove do dva kupatila, jer ukoliko je istovremeno otvoren veliki broj slavina dolaziće do smanjenja pritiska vode.
 
 

Slični proizvodi