Bide konzolni ugradni PEŠTAN 406548

Bide konzolni ugradni PEŠTAN

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Bide konzolni ugradni PEŠTAN PORUČUJE SE
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
14.950,00
17.940,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

BIDE KONZOLNI UGRADNI PEŠTAN
 
Dizajniran tako da svojom geometrijom idealno odgovara dizajnu Fluenta Rimless wc šolje. Ovaj par elemenata sanitarne keramike će na istom zidu kupatila izgledati kao nerazdvojiva celina i odisati skladom i duhom jednostavne elegancije.
 
Izrađen je od najkvalitetnijeg porcelana. Bide je neizostavan element kupatilskog nameštaja namenjen ličnoj higijeni.
 
 
BIDE
 
Sam bide kao kupatilski element, nije zamena za tuš ili kadu, on je posebanuređaj čija svrha je čišćenje intimnih delova tela između regularnih kupanja. Iako je bide zaneke običan i nerazumljiv deo uređenja kupatila on je ipak neizbežan za ličnu higijenu.
 
Prilično je popularan među starijim ljudima, osobama sa invaliditetom, oslabljenom motoričkim sposobnostima ili inkontinencijom. Takođe je od velike pomoći ljudima koji suimali operacije u području rektuma ili koji imaju probleme sa hemeroidima, upalama prostate, vagine, bolnim jajnicima ili testisima.
 
Posebna vrsta bidea je onaj koji je deo klasične WC šolje, gde je slavina sa vodom skrivena iizvlači se pritiskom ili povlačenjem posebne poluge.
 

Bidei su danas jedna od onih stvari okojima se ne priča previše. Razlog je njihova funkcija, koja se ogleda u održavanju higijene delova tela o kojima se takođe ne priča previše. Ali korišćenje bidea je potpuno opravdano iz zdravstvenih i higijenskih razloga. 

Slični proizvodi