Baterija za umivaonik TALIS E HANSGROHE 110mm 71710000

Baterija za umivaonik TALIS E HANSGROHE 110mm

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za umivaonik TALIS E HANSGROHE 110mm NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
16.424,64
19.709,57
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za umivaonik TALIS E HANSGROHE 110mm
 
U dizajnu baterija za umivaonik TALIS E je korišćena kombinacija ravnih i zaobljenih linija, a posebno se vodilo računa o visini zidnih baterija i uglu pod kojim teče voda kako bi se smanjilo prskanje. TALIS E je spoj dizajna i praktičnosti.
 
HANSGROHE baterije za umivaonik su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 5 godina na baterije.
 
Sa QuickClean tehnologijom uklonićete ostatke kamenca u trenu. To je zbog toga što je Hansgrohe opremio perlatore svojih baterija i mlaznice svojih tuševa fleksibilnim silikonskim čepovima. Tako se nataloženi kamenac može jednostavno očistiti. Proizvodi bez kamenca duže zadržavaju svoju funkcionalnost i lepotu.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
 
·         Komfort zona 110 mm
·         Vrsta mlaza: normalan mlaz
·         Maksimalna količina protoka (pri 3 bara): 5 l/min
·         Pop-up gornji deo sifona 5/4
·         keramički mešač
 
 
Hansgrohe je jedan od vodećih proizvođača opreme za kupatila (slavine i tuševi), sa značajnim prisustvom u Evropi i SAD. Kompanija je osnovana 1901. godine u Nemačkoj, što je čini jednim od najstarijih proizvođača opreme za kupatila koji i danas postoji.
 
U našoj ponudi je nekoliko najpoznatijih linija baterija za kadu i tuš kabinu, sudoperu, umivaonik, uključujući modele u više dimenzija.

Slični proizvodi